Известие

Collapse
No announcement yet.

Спукана колекторна кутия 155TS 1.7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

здр,казвам се кирил и имам алфа155 1.8и тс 93г. голиама бегачка е,ама ми е сас газово( проблемно ). наскоро ми се прасна кутиата на всмукателните колектори( моиата по принцип е пластмасова ) и си я порачах в александар карс,ама след 45 дена ми се обадиха и отказаха поручката-вече я ниамало в каталога им в италиа. тарсиа си втора рака. ако ниакои от вас случаино мойе да ми помогне-да ми кайе каде мога да си намериа-нека да пише вав форума или да даде ниакакав телефон. моиат телефон е 0888242347 благодариа ви предварително

====================================
    Колега - писането на кирилица е задължително.
    Има си раздел - Купува - на такива мнения - там им е мястото.

Comment

А някой може ли да ми каже как да си проверя въпросната кутия дали е наред,защото на мен ми изглежда,че е ОК,но когато вдигна капака и подам газ се чува някакво "съскане"(все едно засмуква въздух)околу дроселовата клапа,а също и какви са симптомите.Наскоро смених кабели и свещи,но пак не ми харесва как върви тая кола-от 1000 до 2000 оборота горе долу бива,между 2 и 3 хил.об.като и подам гас се чуди дали да ускори или да намали,а веднага щом стрелката застане на 3 хил.об.все едно се включва турбо и почва да ускорява доста добре Колата няма газова.Благодаря предварително.
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Здравейте колеги, в раздел "Продава" съм пуснал тема но все пак :

Продавам метални всмукателни колекторни тръби за Alfa 155. Свалени са от 2.0 16V, но ме увериха, че стават за 8V мотор. Взех ги защото моите са PVC, а исках да слагам обикновенна газова, но прежалих парички и си поставих газов инжекцион. Купих ги от Пазарджик за 50 лв. (в Пловдив се оказаха страшен дефицит ). Ако на някой са му необходими да определя той цената! Тел: 0895600155
        Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша

Comment

Първоначално публикувано от hsr
          А някой може ли да ми каже как да си проверя въпросната кутия дали е наред,защото на мен ми изглежда,че е ОК,но когато вдигна капака и подам газ се чува някакво "съскане"(все едно засмуква .
          чува си се особено ако си с пластмасова кутия
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
            Първоначално публикувано от hsr
            А някой може ли да ми каже как да си проверя въпросната кутия дали е наред,защото на мен ми изглежда,че е ОК,но когато вдигна капака и подам газ се чува някакво "съскане"(все едно засмуква .
            чува си се особено ако си с пластмасова кутия
            Нещо неможах дате разбера Нормално е да се чува ако съм с пластмасова(с каквато съм),или се чува само когато е спукана?Аз вече няколко пъти я оглеждам много внимателно(без да я свалям)и ми изглежда,че горната повърхност е здрава.Значи ако е спукана ще е някъде отдолу Затова питам има ли начин да се разбере без да се сваля или...
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

да нормално е да чуваш свистене. ако е спукана кутията ще чуваш форсиране глъхнене и детонации от двигателя демек спукана ти е работата))
              155 2.0 TS 8V
              ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

Тук гледам тема за колекторна кутия...
                а някой може ли да ми каже по какво се познава ако е пукната.....
                особенно ако е отдолу?
                ITA - това е страна, в която хората живеят с чувство за красота и естетика, и правят нещата такива.
                EX-Alfa Romeo 155 1.7 T.Spark 8V/ from-1994

Comment

да нормално е да чуваш свистене. ако е спукана кутията ще чуваш форсиране глъхнене и детонации от двигателя демек спукана ти е работата))
                  По това
                  Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша

Comment

Working...
                  X